Nadat je je bestelling bij mediahoek.nl hebt geplaatst gaan we direct aan het werk om de door jou bestelde artikelen zo snel mogelijk te leveren. Door in te loggen op je account kun je de status van je bestelling bekijken. We hanteren de volgende statussen:

  • Verwerken: Je bestelling is ontvangen en wordt in ons magazijn voor je ingepakt. Artikelen worden voorgaand aan verzending nog goed gecontroleerd voordat deze verzonden worden. Dit komt doordat een groot deel van ons assortiment gebruikte artikelen is. Dit resulteert in een (langere) verwerkingstijd van maximaal 5 werkdagen.
  • Betaling in behandeling: Soms kan het even duren voordat je betaling bij ons binnen is. Zodra we je betaling hebben ontvangen wordt de status gewijzigd.
  • Afgerond: Je bestelling is overgedragen aan PostNL en zal in de meeste gevallen de volgende werkdag worden bezorgd
  • Geannuleerd: De bestelling is door mediahoek.nl of door de klant geannuleerd. Mocht je al betaald hebben dan wordt het bedrag binnen 2 werkdagen op je rekening terug gestort.

Je kunt bij mediahoek.nl kiezen uit twee bezorgopties:

  • Bezorging: Als je voor deze mogelijkheid kiest dan wordt je bestelling door ons ingepakt en aangeboden (binnen 5 werkdagen) aan de bezorgdienst. Voor de verzending van pakketten betaal je €7,25. Je ontvangt een track & trace code waarmee je je bestelling kunt volgen. In de meeste gevallen wordt je pakket de volgende werkdag bezorgd. Hoe laat de bezorger aan de deur staat kun je zien door op de track & trace link te klikken.
  • Ophalen in de winkel: Je kunt er ook voor kiezen om de door jou bestelde producten bij ons op te halen.

Wat moet je doen als het pakket niet wordt bezorgd?

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je je pakket zo snel mogelijk en zonder problemen in huis hebt. Maar er kan natuurlijk altijd iets misgaan. Heel vervelend, maar we zullen er in dat geval alles aan doen om het zo snel mogelijk voor je op te lossen. Heb je je pakket niet ontvangen terwijl dit redelijkerwijs al bezorgd had moeten zijn, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via telefoonnummer 070-7856176 of stuur een e-mail naar info@mediahoek.nl. We laten je dan zo snel mogelijk weten hoe we ervoor gaan zorgen dat je alsnog je bestelling ontvangt.

Je persoonlijke gegevens wijzigen

Natuurlijk is het bij mediahoek.nl altijd mogelijk om je gegevens aan te passen. Wil je een bestelling op een ander adres laten bezorgen of wil je je gegevens permanent wijzigen dan kun je inloggen in je account. Hier pas je ook heel eenvoudig je overige gegevens aan zoals je e-mailadres. Lukt het niet om je gegevens aan te passen, stuur ons dan een e-mail of bel met de klantenservice. Wij zullen de aanpassing dan voor je verzorgen.

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mediahoek.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mediahoek.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Mediahoek behoudt het recht voor om een restocking-fee bij de klant in rekening te brengen, afhankelijk van de toestand van de geretourneerde goederen. Deze restocking-fee wordt afgetrokken van het te crediteren bedrag.

U kunt retourneren aan:

Mediahoek

Weimarstraat 323

2562HJ 323, Den Haag

Tel: 070-7856176

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze aanbiedingen.